Näe ja koe

Näe ja koe

Ilomantsi -matkailijan opas 2021 sähköisenä - tutustu Ilomantsin ruoka- ja majoituspaikkoihin sekä käyntikohteisiin ja tapahtumiin!

Pogostan Sanomien kesänumerosta löytyy kesän menovinkit ja mielenkiintoista luettavaa levikkialueelta Kiihtelysvaara, Tuupovaara ja Ilomantsi.

Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi kannattaa tarkistaa ajoissa ovatko mielenkiintosi kohteen tiedot ajantasaiset ottamalla yhteyttä heihin tai tarkistamalla tilanne nettisivuilta tai Parppeinvaaran matkailuneuvonnasta.

KÄGI Karjalaisen kesälehti 2021 sähköisenä - siellä on juttua ilomantsilaisesta Kuuksenkaaresta ja monista muista.

Visit Karelian nettisivuilta www.visitkarelia.fi löydät matkailutietoa Ilomantsista ja Pohjois-Karjalasta.

Maakunnallinen tapahtumakartta kertoo koko Pohjois-Karjalan tapahtumatarjonnasta. Koko vuoden 2021 juhlimme Pohjois-Karjalan maakunnan 300-vuotisjuhlia!

Hermannin Viinitorni ja Viinitila

Viinitorni on mielenkiintoinen vierailukohde kaikille Ilomantsissa kävijöille. "Tornilta on huikea näköala yli karjalaisten vaarojen aina Venäjälle saakka."

Parppeinvaaran Runokylä

Parppeinvaaran runokylässä Ilomantsissa pääset tutustumaan karjalaiseen kulttuuriin. Runokylässä keskiössä ovat kantelemusiikki, käsityöt, ortodoksisuus sekä perinneruuat. Parppeinvaaralla saat kosketuksen myös sotahistoriaan ja ilomantsilaiseen luontoon.