Majoitusta Ilomantsissa

Tervetuloa Anssilaan

Tule majoittumaan Anssilan maatilalle Ilomantsiin, Pohjois-Karjalaan! Tuletpa läheltä tai kaukaa, Ilomantsissa riittää mielenkiintoisia kohteita useammaksi päiväksi. Tällä sivulla alempana artikkeleissa on linkkejä tietopaketteihin alueen tarjonnasta. Tarkemmat tiedot majoituksesta ja hinnasto tästä linkistä.

Anssilanvaaralta avautuu silmiesi eteen karjalainen vaaramaisema, katseesi tavoittaa naapurikyliä. Kyytöt eli itäsuomenkarja ja kesälampaat pitävät maisemaa avoimena. Vaihteleva maisema suosii monia lintulajeja.

Anssilassa majoitut niinkuin entisajan mummolassa. Maatilalla on majoitusta viidessä eri rakennuksessa. Lisäksi on reilun kilometrin päässä asutustaajamassa omakotitalo ja Ilomantsin keskustassa rivitalon päätyhuoneisto. Aamupala tarjoillaan tilan päärakennuksessa tai voit itse kokata majoitustilan yhteydessä olevassa keittotilassa.

Meille on helppo tulla, sijaitsemme Ilomantsi-Joensuu tien 74 varrella, 4 km Ilomantsin kirkonkylältä.

Tervetuloa Ilomantsiin!

Terv. Anssilan väki

Ajankohtaista

Anssilassa ja ympäristössä

24.06.2021

KesäPogosta 2021

Paikallislehti Pogostan Sanomissa annetaan vinkkejä Ilomantsin, Tuupovaaran ja Kiihtelysvaaran alueen tapahtumista ja kokemisen arvoisista paikoista sekä tutustut mielenkiintoisiin ihmisiin.
16.06.2021

KÄGI Karjalaisen kesälehti 2021

KÄGI Karjalaisen kesälehti 2021 sähköisenä - sieltä löytyy juttu mm. Kuuksenkaaresta ja mitähän Kuuksenkaaressa tapahtuu?
25.05.2021

Ilomantsi matkailijan opas 2021

Ilomantsi matkailijan opas 2021 sähköisenä - tutustu Ilomantsin ruoka- ja majoituspaikkoihin sekä käyntikohteisiin ja tapahtumiin!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa